Senioren burgers genieten weer te Kimberly Vip Resort

De heer Jayant van Jaysoer Carwash en sponsoren mogen spreken van een tweede geslaagd sociaal project.

Jayant zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat hij werd benaderd door een donateur uit Las Vegas voor een sociaal project. Hij koos weer voor Kimberly Vip Resort, omdat Jayant het een veilige plek vindt. En een plek waar de senioren burgers zich op hun gemak voelen.

Er hebben zeker dertig senioren burgers van Bejaarden Wooncentrum Weg Naar Zee en Huize Ashiana deelgenomen aan het geheel. De senioren burgers hadden erom gevraagd en dit keer zelf gekookt op het resort. 

De initiatiefnemer vertelt, dat zij terugblikken op een leuke en gezellige tijd. De groep is gaan overnachten. Zij hebben hierbij kunnen hengelen, zwemmen, een dansbattle gehouden, spelletjes gespeeld en veel meer. De anonieme donateur uit Las Vegas, sponsoren vanuit Suriname en het team van Jayant hebben een bijdrage geleverd aan het geheel. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!