Rapper Little Loba ondergaat naamsverandering en heet nu “Awanja”

De Surinaamse rapper Little Loba heeft een naamsverandering ondergaan. De artiest draagt nu de naam “Awanja”. Niet gewoon een naam, maar een teken van volwassenheid in zijn persoonlijk leven en ook zijn artiestenbestaan.

Ook op het geestelijk vlak heeft Awanja een bepaald niveau bereikt en dat is ook aan zijn muziek te merken. Binnen de Surinaamse music scène  staat “Awanja” bekend als een “stoute jongen”. Een die geen blad voor de mond neemt en zijn punt zal maken. 

In het interview met de rapper werd ook duidelijk dat hij, in tegenstelling tot anderen, niet onder invloed de planken opgaat, maar totaal nuchter zijn publiek entertaint. De rapper, die in het verleden met vele artiesten heeft gewerkt, geeft in een interview aan nog lang niet zijn doelen bereikt te hebben.

Op de vraag waarom hij niet meer liefdesliedjes maakt geeft hij aan zich meer te concentreren op de muziek waarmee hij populair is geworden. “Liefdesliedjes maak ik alleen wanneer ik er echt zin in heb”, zijn de woorden van Awanja. De rapper geeft aan, nauwelijks tijd te hebben voor zichzelf door zijn drukke schema dat merendeels bestaat uit optredens. Toch vindt hij de ruimte om muziek te maken, omdat hij er echt van houd. 

Onlangs bracht deze jonge artiest “Meke A Jee”, “Pokumang” en “Orgi Bae” uit, waarvan de eerste zeer in de smaak is gevallen bij liefhebbers van lovesongs. Deze song is ook al razendsnel aan het stijgen in de hitlijsten van twee lokale radiozenders. “Pokumang” is intussen een grote hit op social media en aan de promotie van “Orgi Bae” wordt nog gewerkt. Het is de bedoeling van de artiest om in de komende tijd veel meer producten aan de man te brengen. Ook internationale doorbraak staat op agenda bij “Awanja”.

Hij geeft ook overtuigend aan: “Blijf uitkijken naar de nieuwe dingen”, aldus de artiest in een gesprek. 

error: Kopiëren mag niet!