Arm in het hoofd

“Donkaw’, werd door een volksvertegenwoordiger beledigend geroepen naar een tuinman die door een zwerm bijen was aangevallen. De man werd terwijl hij in een boom met een kettingzaag bezig was een boom te snoeien aangevallen door bijen die zich bedreigd voelden. De stakker was lag onder de bijen steken te rollen in het gras.

Toegetakeld

Volksvertegenwoordiger: “Als je eerder uit de boom was gekomen, was je minder toegetakeld geworden. Je hebt door op een tak te gaan zitten gedraald, je moest sneller uit de boom zijn gekomen.”

Professioneel

“De volksvertegenwoordiger werd door een toegesnelde hulpverlener geantwoord: “Jij bent dom, je bent een politicus die praat over zaken waar je geen verstand van hebt. De man heeft professioneel gehandeld. Hij is niet in paniek geraakt. Hij heeft zijn verstand en beroepservaring gebruikt.”

Kalm

Gestel, dat hij was geschrokken, zijn gereedschap had losgelaten. De draaiende kettingzaag zou hem verwond kunnen hebben. Hij bleef ondanks hij onder de bijen was bedolven kalm, zocht steun tegen de stam en een tak, deed de zaag uit en hing die op in de boom voor hij naar beneden klauterde.

Arm in het hoofd

Als hij zijn kettingzaag had laten vallen, had hij geen gereedschap meer om zijn brood te verdien.  Deze man komt niet van de universiteit, draagt geen jas en das, is geen volksvertegenwoordiger, maar hij is niet arm in zijn hoofd.

HD

error: Kopiëren mag niet!