4 gemaskerde en gewapende mannen overvallen en mishandelen eigenaar en partner supermarkt aan Magentaweg

Vier gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende mannen hebben woensdagavond de eigenaar en diens partner van een supermarkt aan de Magentaweg te Wanica overvallen en ernstig mishandeld. De overvallers namen de benen met zo’n SRD 30.000 en een onbekend aantal belkaarten.

De eigenaar van de winkel liep tijdens de overval een barstwond op zijn hoofd op en verwondingen in zijn gelaat en bloedde hevig, terwijl zijn partner ook een barstwond op haar hoofd had en over pijn klaagde over haar gehele lichaam. De man werd in een ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn partner liet weten, dat zij de volgende ochtend voor medische behandeling naar een dokter zou gaan.

Voor sluitingstijd van de supermarkt stond een zwart gelakte auto op de berm tegenover de winkel geparkeerd. Toen de eigenaar van de winkel de oproldeur aan het sluiten was, stapten 4 mannen uit die auto en gingen de supermarkt binnen. Er waren op dat moment geen klanten in de supermarkt. De slachtoffers werden toen door de 4 mannen mishandeld, waarna ze geld en belkaarten wegnamen.

Na de overval en mishandeling reden de verdachten weg.

error: Kopiëren mag niet!