Tien helers opgepakt in zaak veedievenbende Nickerie en 22 kalveren in beslag genomen

In de zaak van diefstal in Wageningen, in het district Nickerie, zijn  acht verdachten op donderdag 22 september door de politie van het bureau Wageningen aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) zijn deze verdachten in verzekering gesteld.

Tijdens het verder onderzoek en na intensief speurwerk zijn tien verdachten voor heling op verschillende adressen in het ressort Nieuw Nickerie en Waldeck door de politie aangehouden. Het gaat in om de verdachten A.B., W.S., D.N., S.P., E.K., S.S., S.R., M.S., R.R. en L.K. 

Bij deze tien helers zijn 22 kalveren in beslag genomen, waarvan zij allen afstand hebben gedaan.

Na te zijn voorgeleid zijn de helers na overleg met het OM heengezonden.

De kalveren zijn hangende het onderzoek voorlopig ondergebracht op het politiebureau Wageningen.

error: Kopiëren mag niet!