Politie en Justitie zoeken vuurwapengevaarlijke verdachte Joel Eltus ‘Joeyak’ Hoop

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Joel Eltus ‘Joeyak’ Hoop, geboren op 7 Januari 1997 in Nederland waarvan het adres onbekend is.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan poging tot moord, poging tot doodslag, poging zware mishandeling met voorbedachten rade, poging tot zware mishandeling, deelneming aan een criminele organisatie, vernieling en overtreding van de Vuurwapenwet.

Benadrukt wordt, dat de man vuurwapengevaarlijk is.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Cold Case Unit via het telefoonnummer 402134 en het Command Center via het verkorte telefoonnummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!