Verdachte (26) dodelijke steekpartij Hogestraat aangehouden bij visbedrijf te Livorno

De 37-jarige Medellien Evans is zaterdag 25 september in de Hogestraat in Paramaribo doodgestoken. Door het Command Center werd er een algemene oproep gelanceerd voor de diverse politie eenheden op het veld. Bij aankomst van de politie op de locatie bleek dat de verdachte al de benen had genomen.

Na verkregen informatie en goed speurwerk van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), zo schrijft het Korps Politie Suriname in haar dinsdag 27 september uitgebrachte persbericht, werd de 26-jarige verdachte Q. M. bij een visbedrijf in het ressort Livorno aangehouden.

Volgens de verdachte moest hij het slachtoffer SRD 300 betalen. Toen Evans naar zijn geld vroeg en het niet kon krijgen, ontstond er een woordenwisseling tussen de mannen. Bij die gelegenheid haalde

Evans een vuistvuurwapen te voorschijn, haalde de trekker over, maar het wapen ging niet af. Met een scherp voorwerp dat hij bij zich had, viel hij zijn tegenstander aan en bracht hem steekverwondingen toe.

Het ontzielde lichaam van Evans is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte na te zijn voorgeleid in verzekering werd gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!