President Santokhi: “Gezamenlijk blijven bidden voor beter Suriname”

“We moeten gezamenlijk blijven bidden voor een beter Suriname. Gebed zal ervoor zorgen dat het goed komt”. Dit zei president Chandrikapersad Santokhi afgelopen zondag tijdens een gebedsdienst met de Pinkster Gemeente Van De Wereld Wijde Missionarische Beweging Suriname op het Onafhankelijkheidsplein. Het thema tijdens deze gebedsdienst was: “Suriname weer in Gods handen”. 

Het staatshoofd merkte op, dat problemen opgelost kunnen worden door te bidden. Volgens hem is het daarom belangrijk samen te bidden en het land in handen van onze schepper te plaatsen. 

“Als regering is het niet altijd makkelijk voor ons, maar wij zullen ons uiterste best doen het land vooruit te brengen”, zei president Santokhi. Hij gaf ook aan, dat door samen in het openbaar uit het hart te bidden en God te vragen naar wijsheid, kennis, inzicht en ondersteuning, de juiste weg bewandeld zal worden, zodat het Surinaamse volk het goed mag hebben.

De president vroeg om in het gebed ook de problemen die momenteel internationaal spelen, mee te nemen. Hij noemde hierbij de crisis in Oekraïne, en de stijgende prijzen, met name de olieprijs. 

Bij deze gelegenheid heeft het staatshoofd ook aangegeven dat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) bereid is om haar programma aan te passen voor Suriname. “Dit is de kracht van God”, zei hij. “We moeten elkaar daarom blijven ondersteunen en respecteren. We moeten samenwerken als natie en blijven geloven in de Almachtige om niet ontspoord te raken. We moeten volhouden. Er komen betere tijden.”

error: Kopiëren mag niet!