Canawaima veerboot weer in de vaart genomen

De Canawaima veerboot wordt zaterdag 24 september weer in de vaart genomen op de Corantijnrivier tussen Suriname en Guyana. De inchecktijd is tot en met negen uur in de ochtend, terwijl de vertrektijd is vastgesteld om tien uur. Dit is door Lesley Daniels, Terminal Manager van de Canawaima Ferry Service, bevestigd tegenover Dagblad Suriname.

Een machine van de veerboot was 21 september uitgevallen. De engineer die de machine heeft bekeken stelde, dat de machine “overheat” was geraakt. De motorkop werd meegenomen naar Paramaribo om te kijken of er scheuren in waren. Als dat het geval zou zijn, dan zou die vervangen moeten worden. Om deze redenen moest de ferry service onderbroken worden tot nader order. 

Inmiddels is het mankement verholpen en kan de veerdienst zaterdag alweer worden hervat.

GW

error: Kopiëren mag niet!