Artieste Its Natascha’s carrière in de muziekwereld

Dagblad Suriname verneemt van artieste Its Natacha, dat zij bekendheid aan de nieuwe song “You Mi Love” wenst te geven onder het Surinaams publiek.

Natascha Daniëlla Haimé zoals ze echt heet, is als singer/songwriter actief in de muziekwereld. Zij is geboren en getogen in Amsterdam, maar haar roots liggen in Suriname. De artieste vindt het daarom extra bijzonder dat ze steeds bekender wordt in Suriname. “You Mi Love” wordt inmiddels op diverse radiostations afgedraaid.

Jean Sam uit Denemarken is de producer van het lied met als thema liefde. De song gaat over de onvoorwaardelijke liefde die je hebt voor een ander, omdat je die liefde ook voor jezelf hebt. Zelfliefde is volgens Its Natascha de sleutel tot het hebben van een succesvolle relatie met een ander. Het is in haar ogen de enige manier waardoor je onvoorwaardelijk en voor altijd van een ander kan houden. De song is gelanceerd met een bijbehorende videoclip, te bekijken via het YouTube-kanaal van Its Natascha: 

Carrière 

Natascha is opgegroeid met verschillende muziekstijlen, maar het is Dancehall en Caribbean Music. Zij dropte haar debuutsingle “Energy” in maart 2019 en slechts 5 nummers later in januari 2020 brak ze voor het eerst door met haar Anthem “Gud Gyal Bad Gyal”, geproduceerd door Grammy-genomineerde producenten “Tribal Kush”. Het nummer kreeg als eerste wereldwijde aandacht en was het eerste nummer dat op de redactionele afspeellijsten op Spotify stond.

Nu 3 jaar later, laat Its Natascha de wereld zien dat ze een zangeres is die continu groeit op haar eigen grenzeloze manieren, waardoor haar journey er één is om in de gaten te blijven houden. Zij is te volgen via alle social media-kanalen zoals Instagram, en Facebook. Ook is ze te volgen op Spotify en YouTube.

error: Kopiëren mag niet!