Samora’s nieuwe song gaat over carrièrevrouwen

Artieste Samora heeft weer een eigen geschreven lied uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt, dat Samora Souprayen constant bezig is met muziek maken.

De song getiteld “Pon Di Front Road” gaat over carrièrevrouwen die met plezier aan hun verdiensten komen. Het is een schouderklopje voor vrouwen die onafhankelijk zijn en laten zien dat zij iets kunnen bereiken in het leven. Het is een nummer in het muziekgenre club dancehall met pop invloeden. Res Staudenmann en Kiro hebben zorggedragen voor het muzikale gedeelte. De artieste verwacht positieve reacties op haar lied. Een bijzondere dank namens haar gaat uit naar lieve fans voor alle steun en liefde. 

De zangeres is momenteel woonachtig in Zwitserland. “Het was niet gepland. Van het een kwam het ander. Ik zat vast met de lockdown in Zwitserland, maar dat hield mij niet tegen verder aan mijn muziek te werken. Ik besloot mijn album af te maken en de promo in Zwitserland te doen. Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe gerechten, andere vormen van samenwerkingen. En je leert je aanpassen aan je nieuwe leefstijl. I love it. Het zijn moeilijke tijden in Suriname en ik leef mee met jullie. Laat je niet verleiden door de zware periode. Be good, stay good en blijf positief”, aldus Samora in gesprek met Dagblad Suriname.

Ze is druk bezig met haar album tour “Chameleon” tot eind oktober. Vervolgens komen boekingen voor 2023 aan bod. In januari gaat ze van start met haar eerste show. Er zullen nog videoclips uitkomen van nummers die op “Chameleon” staan. Tot december is team Samora druk bezig het album te promoten.

error: Kopiëren mag niet!