Bezoekers vakantieoord Para aangevallen door piranha’s

Een burger schrijft op social media, dat een dagje plezier met familie en vrienden niet goed is afgelopen. Dit nadat twee mensen waren gebeten door piranha’s bij een vakantieoord in Para. Volgens de burger hebben zij zich wel keurig gehouden aan de regels van het oord. 

De redactie van Dagblad Suriname heeft de districtscommissaris van Para, Marlene joden, gevraagd of zij op de hoogte is van dit geval. Zij geeft aan, wel op de hoogte te zijn van dit geval, via social media. Volgens haar is er geen aangifte bij de politie gedaan. Joden zegt, dat zij bezig is met het onderzoek. 

De redactie heeft verder het desbetreffende oord ook benaderd en gevraagd om een reactie. De eigenaar van het oord laat weten, dat zij eerst het relaas van de mensen zullen aanhoren en daarna bereid zijn om een ieder te woord te staan. 

In januari van dit jaar verloor een 5-jarige meisje een groot deel van een teen, nadat zij werd gebeten door een piranha in een vakantieoord in Para. In de voorgaande jaren zijn er ook bezoekers aangevallen door agressieve piranha’s. In 2019 had de vorige districtscommissaris van Para, Armand Jurel, een schrijven gericht aan de vakantieoorden langs de Surinamerivier, om maatregelen te treffen en geen bezoekers toe te laten in het water. 

SK

error: Kopiëren mag niet!