Rochana Balgobind lanceert cover van song “Oema Nanga Mang”

Zangeres Rochana Balgobind (17) uit Nederland heeft weer een cover song op haar naam staan. Dagblad Suriname verneemt van Real Life Entertainment, dat het een cover is geworden van een populair Surinaams lied, “Oema Nanga Mang”, en het is uitgebracht met een bijbehorende videoclip.

De muziek is gemaakt door de internationale artiest en producer Sunny-R. De video opnames zijn gemaakt door DS Vidz (Djai Hoeblal & Sandesh Sewdien) & Sunny-R (SR Studios), in Nederland. De video opnames zijn in Suriname door DS Vidz gemaakt. In de videoclip is danseres Shareena Sewratan uit Suriname ook te bewonderen. Het nummer is gelanceerd door het label van Rochana “SAREGAMA RECORDS”.

Het nummer is te bekijken op YouTube en alle streaming platforms.

error: Kopiëren mag niet!