‘Looking For Somebody’ gezongen door Angelo King en JMANI

De artiesten Angelo King en JMANI zijn een samenwerking aangegaan voor een song. Deze track is geproduceerd door de Canadese producer Skywalker. Angelo King heeft na een tijdje weer gewerkt aan een muziekproject. 

Hij heeft verder gewerkt aan zijn opkomende album ‘Traumatised’.  “Het is een erg persoonlijk en eerlijk album. Een album waarin ik diep in ga op persoonlijke trauma’s, therapy sessions, maar ook een album waarin ik de liefde voor de mensen die mij hier doorheen hebben gesleept, kenbaar maak door terug te kijken naar de leuke tijden die we hebben meegemaakt”, aldus Angelo King in gesprek met Dagblad Suriname.

Met dit album wil hij graag de jeugd, jonge Kings en Queens inspireren. Kortom is de boodschap dat ze niet alleen staan en dat het altijd oké is om met iemand te praten over de problemen.

‘Looking For Somebody’ is de eerste single van dit aankomend album. De release van een bijbehorende  videoclip staat nog ingepland. De videoclip is opgenomen in Spanje.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!