Echtpaar Anroedh-Kalpoe 50 jaar getrouwd

Het echtpaar Anroedh-Kalpoe vierde 16 september haar 50-jarig huwelijk. Het Burger Informatie Centrum van Commissariaat Wanica Zuid-Oost bericht op haar Facebook-pagina, dat het echtpaar bezoek kreeg van een vertegenwoordiging van de districtscommissaris. Zij brachten de felicitaties over.

Echtgenoot Anroedh Gobien is geboren op 15 december 1950 te Suriname. Hij komt uit een gezin van 9 kinderen. Meneer Gobien heeft een afgeronde LT-opleiding. Hij was werkzaam bij Billiton Maatschappij Suriname, waar hij 33 jaren heeft gewerkt. 

Als hobby heeft meneer Gobien voetballen. Hij speelde voor de verenigingen SVC en Little Stars. Nu is hij speler bij Dasti Boys. 

Echtgenote Permilakoemarie Kalpoe is geboren op 12 december 1954 te Paramaribo. Zij komt uit een gezin van 4 kinderen. Mevrouw Kalpoe heeft een MULO-opleiding genoten. 

Het echtpaar trad op 16 september 1972 in het huwelijk, dat gearrangeerd werd door hun ouders. Samen hebben ze 2 zonen en 1 dochter. Daarnaast hebben ze ook 3 kleinkinderen. Meneer en mevrouw Anroedh belijden het hindoe geloof. Als hoogtepunt van hun leven gaven ze aan de geboorte- en het opvoeden van hun kinderen. Nu zijn tuinieren en voeden van huisdieren hun dagelijkse activiteiten.

error: Kopiëren mag niet!