60 Jaar Waldy Simson

(deel 12)

“ … Klopt het meneer Simson, dat de Expositie 60 jaar Waldy Simson en de presentatie van het boek Gedichten en Muziek van Simson nu ergens anders verzorgd zal worden … ???

Ja, dat klopt als een zwerende vinger. De plaats waar de expositie en boekpresentatie nu verzorgd zullen worden is in NAKS, het cultureel centrum dat is gevestigd  aan de Thomsonstraat 8 – 10 in Paramaribo, Suriname. “… En zullen aanvangstijd en de vorm van de activiteit ook gewijzigd worden … ??? Ja, enigszins wel … !!! De activiteit zal nu om 18.00 uur aanvangen op vrijdag 30 september.

Het publiek zal dan tot 19.00 uur de expositie van vooral papieren portretten door Simson gemaakt in het kader van het project 60 jaar Waldy Simson kunnen bezichtigen. Van 19.00 tot 20.00 uur zal er worden gewerkt uit het te presenteren boek Gedichten en Muziek van Simson.

Niemand anders dan Celestine Raalte zal gedichten uit het boek voordragen terwijl de welbekende Liesbeth Perotie muziek uit het boek ten gehore zal brengen. Anne-Marie Sanches zal de presentatie van de avond in haar ervaren handen hebben. Het publiek zal mogen rekenen op een avond met een variatie aan aangeboden vormen van kunst. Van 20.00 tot 21.00 uur zal het publiek wederom de mogelijkheid hebben de geëxposeerde kunst te bezichtigen en gesigneerde exemplaren van het boek Gedichten Muziek van Simson en van Kalender Waldy Simson 1 te verkrijgen.

De mogelijkheid zal ook bestaan om overige op de expositie aanwezige kunst onder soepele condities te verkrijgen. En … natuurlijk … zal het publiek de mogelijkheid krijgen tot het geven van opdrachten aan Simson tot het maken van hun papieren portretten. Die zullen tot eind oktober aanstaande onder zeer speciale condities worden gemaakt … !!! De toegang tot de expositie en boekpresentatie is geheel gratis.

Voor nadere informatie over de eerder genoemde activiteit kan de website artisit.webs.com bezocht worden. 

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

Waldy Simson  

error: Kopiëren mag niet!