Drum workshop met Saagar Jodha

Er staat een drum workshop gepland met Saagar Jodha uit Nederland. Saagar Jodha zal voor geïnteresseerden een workshop verzorgen. Saagar is al zeker 24 jaar actief als drummer. Hij heeft zijn kennis opgedaan aan SKVR en Codarts Rotterdam.

Hij heeft met vele muziekgroepen en artiesten uit verschillende muziekwerelden mogen musiceren. Enkele met wie Saagar heeft mogen musiceren zijn Xqlusiv, 2 Famouscrw, Lloyd Demeza, Nabeel Shaukat Ali, Firstman, F2F, Sandesh, Ravi B, Heights Meditation, MOK Ext, en vele andere live acts.

Saagar Jodha is de achterkleinzoon van de bekende Nagara Master, Sri Harri Bhoekhan Jodha uit Commewijne. De kleinzoon van Nagara Master Rudolf Chanderkant Jodha en zoon van Djaswant Jodha. Hij is het neefje van Sanjay en Radjesh Jodha. De slagwerkers zijn allemaal de oudste zonen van elke generatie. Nu zijn er 6 generatie Jodha muzikanten. Grootvader en overgrootvader zijn overleden, vertelt de muzikant in een gesprek.

Deelnemers mogen vooral veel tips en advies verwachten tijdens de workshop. Na afloop van de workshop staat een jamsessie ingepland. Het geheel zal plaatsvinden op 15 september te Club Bm (Bindamall boven)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!