Zangeres Jeya Panchoe komt met nieuwe cover song

De Surinaamse talentvolle Jeya Panchoe is actief bezig met muziek. In gesprek met Dagblad Suriname zegt ze, dat ze nog een videoclip op haar naam heeft. Jeya zegt dat het interessant verloopt voor wat betreft haar carrière in de muziekwereld.

De cover song “Aap ki nazron ne samjha” is het meest recente muziekproject waaraan zij heeft gewerkt. Jeya vertelt dat het haar favoriete song is en het was haar droom om een cover van het nummer te lanceren. De reden is, dat het haar laat denken aan de wijze waarop haar muziek guru het nummer naar voren bracht. Ook motiveert de guru haar zowel in het leven als op het gebied van muziek.

Dinesh Mathoerapersad, Amil Jankipersad, Devin Beats, Randy Baitali en Krishan Mathoerapersad hebben ook hun bijdrage geleverd aan het project, aan de hand van hun specialiteit op het gebied van muziek.

Het team heeft ongeveer 3 maanden gewerkt aan dit project, waarbij ze heel wat hebben bijgeleerd, genoten van elkaar, gelachen en ook intensief hebben moeten werken om er het beste van te maken. “We zijn heel trots op het eindproduct. Het team is in de bloemen gezet met leuke en positieve reacties”, aldus de zangeres in gesprek met Dagblad Suriname.

Jeya is ook bezig met haar studie naast de muziek en zij is overgegaan naar de 6de klas van het VWO. Zij werd ook voor het feit dat ze is overgegaan in de bloemen gezet en gemotiveerd om door te gaan met haar studie en muziek.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!