SLM staat op 50PlusBeurs in Utrecht

De 50PlusBeurs wordt dit jaar gehouden van 13 tot en met 17 september op het Jaarbeursplein in Utrecht, Nederland. Het is de 28e keer dat deze beurs wordt gehouden. De naam verklapt de doelgroep. Deze beurs is speciaal voor personen vanaf 50 jaar.

Het is ‘s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers met boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Bezoekers krijgen de gelegenheid de verschillende stands van de exposanten te bezoeken die elk op hun eigen manier hun product tentoonstellen en aanbieden.

Ook dit jaar wordt de beurs opgedeeld in exposanten per thema. De thema’s die aan de orde komen zijn vakantie, vrije tijd, wonen, mode & beauty, gezondheid en maatschappij. Bezoekers krijgen in elk geval de gelegenheid om een prachtige invulling te geven aan hun vrije tijd en/of vakantie.

Suriname is in dit kader een goede vakantie aanrader. Daarom hebben Surinam Airways (SLM), APG en de SHATA de handen in elkaar geslagen op deze beurs en bieden aantrekkelijke vakantie tarieven en “all-in” pakketten aan. De locatie is Hall 8 Booth 08c11.

De toegangskaarten voor de beurs zijn online verkrijgbaar via: https://www.50plusbeurs.nl/tickets-bestellen/beurs/ Klik op onderstaande link voor het volgen van de laatste updates https://www.shata.sr/en/members/ en www.flyslm.com.

error: Kopiëren mag niet!