Zangeres Wadika Ramsukul draagt nummer op aan producer Vinod Lachman

De Surinaamse zangeres Wadika Ramsukul heeft gewerkt aan een speciaal muziekproject. Dagblad Suriname verneemt dat zij op verzoek van de wederhelft van de producer Vinod lachman, een lied heeft opgenomen. Het is een cover geworden van de song ‘Tune zindagi mein aake zindagi badal di’.

De wederhelft heeft dit nummer aangevraagd voor haar geliefde in verband met zijn verjaardag. Op 3 september heeft hij zijn verjaardag gevierd. De release van de song staat gepland voor vandaag, 10 september, en een verrassingsfeest voor Vinod lachman.

“Hij laat me steeds beluisteren als hij een track in een nieuw jasje heeft gestoken. Vervolgens wordt het nummer ingezongen door de gekozen zanger of zangeres voor het project. Verder wordt ook altijd naar mijn mening gevraagd. Wij wensen hem nog heel veel gezonde, gelukkige en liefdevolle jaren na deze toe”, aldus de zangeres in gesprek met de krant.

Wadika Ramsukul zet voort in de muziekwereld. Zij heeft inmiddels aantal songs uitgebracht. De zangeres heeft niet alleen, solo cover songs maar ook duetten op haar naam staan. ‘Dil Karne Laga Hai’ is een duet met Dhiradj Lalaram en is een groot hit geworden met Lachman als producer. ‘Nadiya Ki Dhara’, duet met Steven Baitali en  ‘Yeh Ladka Hay Allah Kaisa Hai Diwana’ behoren ook tot haar meest recent songs.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!