Team Double Insane uitgeroepen tot winnaar Doksa cookout battle

Real Life Entertainment heeft op 4 september de tweede editie van de Doksa cookout battle gepresenteerd. Dagblad Suriname verneemt van Sudhir Binda, dat het een geslaagd evenement is geworden.

Mastana Khiladi was de winnaar van de 1e editie van de Doksa cookout battle in 2019. De 2e editie is naar wens van de organisatie een family day mix geweest. Bezoekers hebben genoten van 3 area’s die waren gecreëerd. Team Double Insane is met 230 punten uitgeroepen tot de winnaar van de Doksa cookout battle. De 2e plaats is gegaan naar Team Mighty Ducks met 224 punten en de 3e naar Team Kitchen Genuises met het behalen van 220 punten. Team Garam Masala heeft de prijs voor mooiste tent decoratie en representatie gewonnen. Een geldbedrag van SRD 3.000, met dank aan sponsor Ar catering & service.

In Area 1 konden aanwezigen genieten van de cookout  battle met verschillende deelnemers, die allen hun uiterste best hebben gedaan. Deze area had ook een minimarket met groente en fruit, verschillende lekkernijen voor de kinderen bbq, patat, worst, schaafijs, kortom genoeg voor de bezoeker.

Area 2 was binnen in de hal waar verschillende top muziekformaties hebben opgetreden.

Area 3 was speciaal opgezet voor de zwemmers en kids island. Hier konden bezoekers onder een grote tent zitten en genieten van clowns, dj en mascotte.

“Het is een leuke sfeer geweest waar men elkaar kwam opzoeken babbelen etcetera. Ook mochten de deelnemers hun klaargemaakte vlees en andere gerechten verkopen. Tegen 7 uur waren alle standjes al uitverkocht door de enorme drukte. De organisatie heeft getracht om de mensen bij elkaar te brengen en in harmonie te leven in deze moeilijke tijd. Als organisatie zijn we zeer tevreden geweest met het verloop van dit event. Het is een jaarlijks terugkerende evenement dus wij verwelkomen u in 2023 tijdens de volgende editie”, aldus Sudhir in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!