Toneelgroep onder leiding van Perdiep Dodah klaar voor première

De toneelgroep onder leiding van Perdiep Dodah maakt zich op voor de première van hun nieuwste toneelstuk. Dagblad Suriname verneemt dat de eerste voorstelling gepland staat voor zondag 18 september te Ramcharan’s Playground (op de hoek van de Dageraadweg en Lachmisinghweg).

Het stuk is genaamd ‘Paisa ke kamaal, kardees ghar me babaal’. Het verhaal draait om een koppel. De man had twee vrouwen waarvan de eerste vertrok naar Nederland met hun dochter. De man bleef achter, omdat hij niet mee wilde. De eerste vrouw en dochter wonen gelukkig in Nederland, terwijl de man in Suriname van alcohol geniet waardoor hij weinig tot geen geld geeft aan zijn vrouw voor het huishouden. Dit zorgt ervoor dat de vrouw naar werk gaat zoeken en een goede positie krijgt met een geweldig salaris. Door zoveel geld te zien raakt zij verblind en gaat de verkeerde kant op door haar baas aandacht te geven en te liegen voor haar man.

Het toneelstuk heeft als boodschap dat men geen verkeerde keuzes moet maken als het om geld gaat en zich niet moet laten verblinden door geld.

De groep belooft een voorstelling vol drama, sensatie, actie en comedy. Het stuk is op papier gezet door Perdiep Dodah. De acteurs zijn Perdiep Dodah, Anand Ramdin, Vishano Dodah, Renuka Harcharan, Shiromani Doebri, Dinashree Gangadin, Sahiel Dhanpat, Anisha Fris, Raoel Jahangier en Shiva Mohan.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!