Aishwarya Rai: “Ponniyin Selvan is de unie van iconische talenten AR Rahman, Mani Ratnam”

Aishwarya Rai Bachchan sprak dinsdag over het feit dat ze deel uitmaakt van het historische drama Ponniyin Selvan van Mani Ratnam, waarin ze de rol van koningin Nandini speelt. De actrice herinnerde zich ook haar samenwerking met Mani Ratnam-AR Rahman voor haar debuutfilm Iruvar.

Bij de trailerlancering van Ponniyin Selvan Part 1 zei Aishwarya: “Ik ben erg blij om hier bij de trailerlancering te zijn. Bedankt dat u naar ons toe bent gekomen voor deze speciale gelegenheid. Ponniyin Selvan is een zeer kostbare film, zeer dierbaar voor ons. Het was een absolute eer om opnieuw met Mani Ratnam samen te werken, met zo’n getalenteerd team van acteurs en technici. De hele cast is geweldig. Iedereen is uitmuntend. Wat een avond om ons te laten verwennen met de muziek van AR Rahman. Om deze gedenkwaardige gelegenheid daadwerkelijk te vieren, en ook terecht de ongelooflijke samenkomst van iconische talenten AR Rahman en Mani Ratnam te erkennen. Ik had het voorrecht om met hen samen te werken aan het begin van mijn carrière – dit getalenteerde duo, met Iruvar, en hier ben ik weer, als onderdeel van Ponniyin Selvan.”

Ponniyin Selvan I vertelt het verhaal van Arul Mozhivarman (Jayam Ravi) en zijn belevenis naar de troon van het Chola-koninkrijk tegen een staatsgreep. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Vallavaraiyan Vandiyadevan (Karthi), een boodschapper van Aditya Karikalan (Vikram), die door de zuidelijke koninkrijken reist om de berichten tussen de Cholas door te geven.

De film is gebaseerd op de iconische vijfdelige roman Ponniyin Selvan van schrijver Kalki Krishnamurthy en het eerste deel verschijnt op 30 september.

error: Kopiëren mag niet!