Ri-Dancia Sanroesdi uitgeroepen tot Little Miss Jawa 2022

De 8-jarige Ri-Dancia Sanroesdi is uitgeroepen tot Little Miss Jawa 2022. Dagblad Suriname verneemt vanuit de organisatie, dat zij uit de top 5 is uitgeroepen tot winnares van de contest en verkreeg de titel van Little Miss Jawa 2022.

De organisatie van het geheel lag in handen van Stichting Little Miss Peagents Suriname onder leiding van Gaffiere Marno in samenwerking met DC Meraki Model Management.

De 10 contestanten die hebben deelgenomen

Er hebben 10 meisjes deelgenomen in de Leeftijdscategorie van 8 – 12 jaar. Het traject heeft 3 maanden geduurd, waarbij de vertegenwoordigers van DC Meraki Model Management de trainingen hebben verzorgd. Chanise Dijkstiel en Dwight Fong-Tin-Joen van DC Meraki Model Management zijn de trainers geweest.

Er waren tijdens de finale finale vijf rondes, te weten de Openings dans,  Intro speech, Talenten ronde, Gala Ronde en de vragenronde met de top 5. Zodoende werd Ri-Dancia Sanroesdi gekozen tot de Little Miss Jawa 2022. In gesprek met Dagblad Suriname geeft ze het volgende aan. Ze heeft het als leerrijk ervaren en heeft veel bijgeleerd, zoals lopen, smilen, respect hebben voor elkaar, netjes staan en vooral personal development.

De boodschap van little miss luidt: “Odjoh bedoh naming sing roekon dadi seduluran, dat wil zeggen, pesten is niet goed en leef altijd goed met elkaar”.

De Top 5 mocht een Huawei Tablet in ontvangst nemen van de First Lady. Ook een modeling cursus van 3 maanden van DC Meraki Model Management. Verder nog waardebonnen van Beleza.com hair and nail. De top 3 heeft waardebonnen van Da drogist, gesponsord door SUPRO. Alle 10 contestanten hebben van de organisatie een schooltas gekregen met inhoud waaronder schriften pennen, potloden , etc. Ook hebben zij allemaal een waardebon van Kirpalani, waardebon van Shaqien food en een behandeling van The Look Exclusive Beauty Salon.

(Foto top: de winnaressen van Little Miss Jawa 2022)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!