Gouden huwelijk voor echtpaar Bissesar-Chote

Het echtpaar Bissesar-Chote vierde zaterdag 3 september haar 50-jarig huwelijk. Het Burger Informatie Centrum van het districtscommissariaat Wanica Noord-West bericht het volgende daarover op haar Facebook-pagina.

Districtssecretaris Ramsukul heeft de felicitaties overgebracht. Het echtpaar mocht een bloemstuk, felicitatiekaart en een ingelijste foto in ontvangst nemen. 

Echtgenoot Bissesar Harnarain (69) zag het levenslicht op 24 september 1952 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen waarvan hij de 1ste is. Hij is geboren te Leiding 9a. In de jaren 1967-1969 heeft hij gewerkt bij Kesar Banwarie houtzagerij. Na 1969 heeft hij in verschillende bedrijven schilderwerk gedaan en in 1970 piloten woningen te Zanderij geschilderd. 

Echtgenote Bidiawatie Chote (68) werd geboren op 24 februari 1954 in het district Suriname. Zij komt uit een gezin van 12 kinderen waarvan zij het 8ste kind is. Haar opleiding is St. Vincentuisschool, Cabelschool tot de 1ste klas. Ze heeft de school verlaten op de leeftijd van 15 jaar en bleef 2 jaren thuis.  

Het huwelijk van het echtpaar is gearrangeerd door tussenkomst van een collega van de heer Bissesar Harnarain. Het huwelijk heeft plaatsgevonden op 3 september 1972. In 1990 zijn ze verhuisd naar Baas Adriaanstraat no. 153 in het district Wanica.  

Het echtpaar is gezegend met 3 dochters en 2 zonen, 11 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Het echtpaar geeft aan, dat de geboorte van hun eerste dochter het hoogste punt in hun leven is. Het echtpaar doneert meerdere malen aan weeshuiskinderen. Hun huidige activiteit is tuinbouw sinds 20 jaren.

error: Kopiëren mag niet!