Aanmeersteiger Meerzorg in meer deplorabele staat

De aanmeersteiger te Meerzorg verkeert in een nog meer deplorabele conditie dan enkele maanden geleden. Toen hadden de boothouders voor de zoveelste maal weer aandacht gevraagd van de autoriteiten voor de gevaarlijke situatie die de slechte conditie van de steiger met zich meebrengt. 

In maart zakte een vrouwelijke bootpassagier door een van de verrotte dwarsplanken van de steiger. Afgezien van enkele schrammetjes dat ze daarbij opliep liep het ongeluk gelukkig goed af. Sindsdien is de conditie van de houten aanmeersteiger verder achteruit gegaan. De steiger is gammel, vertoont ernstige verzakkingen en zit vol met half verrotte planken. Dagelijks gaan enkele honderden bootpassagiers over de steiger.

Boothouders die de dagelijkse veerverbinding verzorgen zitten letterlijk met hun handen in het haar. Ze zeggen niet meer te weten wat te doen om autoriteiten zover te krijgen het nodige aan de steiger te doen.

SS

error: Kopiëren mag niet!