Viren Ajodhia dient ontslag in

Viren Ajodhia, adviseur van Financiën-minister Armand Achaibersing, heeft zijn ontslag ingediend. Dat heeft hij schriftelijk gedaan aan de minister. De reden van zijn ontslag gaf hij niet op. 

“Ik heb de afgelopen twee jaar samen met u ook veel doorstaan. In de publieke opinie zijn deze twee, helaas niet omgekeerd maar recht evenredig. Uiteindelijk is van belang het geweten en dat dient zowel u als ik niet tot last”, schrijft Ajodhia in zijn ontslagbrief.

In de brief zegt hij tot 12 september te zullen aanblijven, hoewel hij zijn ontslag per 1 september aanvraagt.

Viren Ajodhia is de trekker van het Oli-moni project van de overheid. Dit is een vorm van subjectsubsidie aan auto verbruikers als compensatie voor de gestegen brandstofprijzen. Dit project zou medio deze maand in een testfase in uitvoering worden gebracht.

SS

error: Kopiëren mag niet!