Suripop Toppers concert in Amsterdam wordt een avond met Surinaamse muziek

Het Suripop & Toppers-concert dat op vrijdag 9 september in de Nederlandse concerthal AFAS Live in Amsterdam plaatsvindt, wordt een avond vol nostalgie en heerlijke Surinaamse muziek. Dit garandeert producent Frans ‘Chuck D’ Pinas. 

Enkele van de artiesten die zullen optreden zijn Powl Ameerali, Bryan Muntslag, Benjamin Fayah, Naomi Sastra, Edje Rust, Johan Man, Eddy Assan, Silvy Singoredjo, Bryan B, Ruben ‘Stoffie’ Muringen, Patricia Van Daal, Orrie, Edje Rust, Rein Carrot, Nisha Madaran, Helianthe Redan en Trees Ralim. Op het programma staan ook optredens van de Bigi Poku Toppers Dennis ‘Dagga’ Tiendari, Franky Misiedjan en Errol ‘Ero’ Burger. Voor de muzikale begeleiding wordt gezorgd door een band onder leiding van Setish Bindraban.

De muzikale begeleiding van de Suripop & Toppers is aan de toetsenist en arrangeur Ernesto van Dal toevertrouwd. Op de avond wordt hulde gebracht aan diverse artiesten voor hun bijdrage aan de Surinaamse muziekwereld. “We wachten niet totdat ze dood zijn om ze dan pas de eer die ze verdienen te geven”, benadrukt Pinas.

De show die wordt georganiseerd door Extravaganza Events en plaatsvindt in het kader van veertig jaar Suripop-componisten festival. ‘Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement en blijft een ode aan Suripop” besluit de producent.

(FotoHenk Van Vliet en Ernesto van Dal gaan weer samen op het podium staan in Nederland. Van Dal zorgt voor de muzikale begeleiding en Van Vliet  is de MC)

error: Kopiëren mag niet!