Royaldutch entertainment blikt terug op geslaagde shows in Nickerie en Paramaribo

De organisatie Royaldutch entertainment spreekt van geslaagde shows in Paramaribo en Nickerie. Dagblad Suriname verneemt vanuit de organisatie, dat er nog drie laatste optredens staan gepland met 2Famouscrw.

Voor de afgelopen shows had de organisatie 2Famouscrw, The Ryderz en Sagar Malik naar Suriname gehaald. Het zijn optredens/shows geweest met een heel goede opkomst. Het publiek heeft opmerkelijk leuke avonden gehad. De artiesten hebben hun hit songs en andere nummers ten gehore gebracht. 

Suriname heeft kennis gemaakt met een nieuw setting van 2Famouscrw. Het is hun eerste tour in Suriname na de transformatie. De groep kent nu Queen Rani, Damian tevens voormalig SPD’er van de band.

“Het was het afgelopen jaar zwaar voor iedereen door de Covid-pandemie. Gelukkig is de zware periode voorbij en we kunnen tegenaan met leuke shows. Een bijzondere dank gaat uit naar alle bezoekers, voor het feit dat Royaldutch entertainment mag spreken van geslaagde shows. De volgende shows met 2Famouscrw staan gepland voor zaterdag 10, 17 en op 18 september”, vertelt Sunil Soekra in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!