Automobilist (32) enkele dagen na aanrijding met bus alsnog in AZP overleden

De 32-jarige automobilist Gerard de Robles is maandag 5 september in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden aan de verwondingen die hij woensdag 31 augustus had opgelopen bij een frontale aanrijding met een bus op de J.D. Gompertstraat.

De politie van het bureau Geyersvlijt ging na de melding van de aanrijding tussen een personenauto en een bus naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de agenten, dat beide voertuigen over de J.D. Gompertstraat reden. De bus kwam vanuit de richting van de Plutostraat en reed richting de Jan Steenstraat, terwijl De Robles uit tegengestelde richting kwam. Ter hoogte van een bandenzaak kwam de automobilist door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de bus met als gevolg de aanrijding.

Met zware verwondingen werd De Robles, die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care  opgenomen, waar hij op 5 september alsnog is overleden.

Het lichaam van Gerard is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!