Vleugels uitslaan naar Caribisch gebied

Lucrative Marketing, Communications and Events is een marketingbureau die zich specialiseert in het ontwerpen van advertenties voor haar klanten. Zij helpt bedrijven met hun brand, zodat ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten door gebruik te maken van moderne marketingstrategie en -technieken. 

Oprichtster Danique van Varsseveld hoopt over 5 jaren verder te groeien met haar bedrijf en dat deze de vleugels kan uitslaan naar het Caribisch gebied.

De 28-jarige klein onderneemster is afgestudeerd en heeft haar bachelor behaald in marketing bij het Fhr Institute for Higher Education. Varsseveld werkt bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Over 5 jaar ziet zij zichzelf met haar masters op zak en misschien in het huwelijksbootje treden. 

Een dieptepunt in haar leven was de dood van haar moeder die is gestorven aan de gevolgen van bloedkanker. Ze was net 21 jaar geworden toen ze haar moeder verloor. Haar schooljaren heeft zij als minder prettig ervaren. Op de MULO-school werd ze geplaagd zowel door leerlingen als docenten en dat heeft ervoor gezorgd dat zij die overschakeling heeft gemaakt naar een andere MULO-school. Op de middelbare school heeft zij dat ook ervaren. Zij praat er liever niet over, omdat het wat minder leuke momenten naar boven brengt. Volgens Varsseveld heeft die periode er wel voor gezorgd dat zij bewuster van zichzelf is geworden, dat zij meer zelfverzekerd is geworden en weet hoe zij van zich moet afbijten.

Ook heeft het een zekere mate van bewustwording bijgebracht in hetgeen  jeugdigen aangeven over de pest ‘cultuur’ op school. Vandaar dat zij vanuit haar functie als voorzitster van de Jongerenraad  van de NPS voor deze groep wil opkomen, omdat zij aan den lijve heeft ondervonden wat dat allemaal  kan doen met jouw als kind. 

Als hoogtepunt  in haar leven ziet zij het moment dat zij op haar 25e mocht afstuderen en haar bachelor diploma heeft gehaald. Het tweede moment was vorige jaar december toen zij werd gekozen tot voorzitter van de Jongerenraad van de NPS.

NK

error: Kopiëren mag niet!