Raisha Klein neemt roer over bij Surinaamse Auto Rally Klub (SARK)

De Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) heeft woensdag 31 augustus haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) gehouden, waarbij een nieuw bestuur is gekozen, onder leiding van Raisha Klein voor de periode 2022-2023. 

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het vorig bestuur onder leiding van Helmut Haukes het secretarieel en financieel verslag gepresenteerd aan de leden alsook de kanditatenlijsten voor een nieuw te kiezen bestuur. De lijst met als voorzitter Raisha Klein was de enige lijst die was ingediend voor een nieuw bestuur en is deze met algemene stemmen aangenomen.

Het nieuwe bestuur heeft de planning gepresenteerd aan de leden waar de focus voornamelijk zal liggen om de sport weer interessant te maken en zoveel mogelijk rally rijders weer actief te laten participeren.

Voor de komende periode staat op agenda de CoNi rally op 15 en 16 oktober, de Savanne Rally op 11, 12 en 13 november, Zeker is Zeker Familie Speurtocht op 4 december, End of the Year rally op 11 december en de SARK Friyari rally op 29 januari 2023.

Ook zal dit bestuur werken aan instructiefilmpjes en cursussen voor beginners om zo meer nieuwe leden te interesseren mee te doen met de rally sport.

Het volledig bestuur van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK):

Raisha Klein – Voorzitter

Oliver Smith – Ondervoorzitter

Navin Gangaram Panday – Penningmeester

Jurian Amatsahip – Secretaris

A.W. Brakke – Commissaris

Vishay Hardwarsing – Commissaris

Ameet Binda – Commissaris

error: Kopiëren mag niet!