Minister Ramsaran hoort knelpunten bond aan

Leden van de Bond Ambtenaren van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (BASZ) zijn in actie vanwege ontevredenheid met zaken die reeds jaren zijn blijven neerliggen. 

Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) heeft de verschillende knelpunten van zijn ambtenaren donderdag 1 september aangehoord en heeft aangegeven dat hij oor heeft voor de zaken. Vanaf zijn aantreden is hij begonnen de zaken aan te pakken die opgenomen zijn in het wensenpakket van de bond. 

De SoZaVo minister zei “dat hij voorstander is dat een ieder moet krijgen waar zij recht op hebben conform wet en regelgeving”. Het ministerie is volgens Ramsaran continu te bezig te werken aan structurele oplossingen voor de verschillende problemen van zowel de samenleving als de ambtenaren,met de mogelijkheden die er zijn. De bewindsman zei dat hij de zaken verder wil aanpakken met de bond en te allen tijde openstaat voor dialoog.

  • Maar, het ministerie van SoZaVo vermeldt in haar persbericht niet om welke knelpunten het feitelijk gaat.

Ramsaran gaf verder aan dat hij zijn verschillende werkbezoekjes zal continueren aan de DA en Wijkkantoren, zodat hij oplossingsgericht zaken sneller kan aanpakken in samenspraak met de directie van het ministerie en de bond. 

Hij heeft de bond uitgenodigd voor een vervolggesprek op dinsdag 5 september.

error: Kopiëren mag niet!