Trekkers/containers geparkeerd langs Martin Luther Kingweg zorgen voor gevaarlijke situatie

De redactie van Dagblad Suriname kreeg recent een klacht binnen van een burger die op het gevaar wijst van trekkers/containers langs de Martin Luther Kingweg. Deze zouden al maanden langs de weg staan, op verschillende plekken.

N.H. geeft tegenover Dagblad Suriname aan, dat dit voor een onveilige situatie in het verkeer zorgt. “Als je bandenpech krijgt en je verliest de controle over het stuur, dan kun je tegen een van ze aankomen, hoe ze zo dicht bij de weg staan. Als een tegenligger op je rijhelft komt, kun je dan ook niet uitwijken voor zo’n voertuig, anders kom je ook er tegenaan. Het gevaarlijkste is dat ze ook geen verlichting hebben. ’s Avonds zie je helemaal niets”, zegt de burger. Volgens hem is ook geen reflector geplaatst, wat dus voor een heel gevaarlijke situatie kan zorgen. 

De redactie van Dagblad Suriname heeft de woordvoerder van het Korps Politie Suriname (KPS), Milton Bisschop, benaderd voor een reactie. De woordvoerder gaf aan, later te zullen reageren.

Verder is getracht de ondervoorzitter van het Korps Suriname Vrijwilligers (KSV), Eugenie Esajas, te vragen, wat de kijk van het KSV is hierop. Haar reactie zal nog volgen in een update-artikel.

SK

error: Kopiëren mag niet!