Man (35) te Para verdacht van ontucht met 12-jarig meisje

Leden van het Arrestatie Team (AT) van het Korps Politie Suriname hebben in de nacht van woensdag 31 augustus op donderdag 1 september de 35-jarige J.A. op een locatie in het district Para als verdachte van ontucht met een minderjarig meisje opgespoord en aangehouden.

De moeder van het 12-jarige meisje had in juli aangifte op het politiebureau Rijsdijk gedaan tegen deze verdachte, nadat het meisje haar in kennis had gesteld van wat was gebeurd. De verdachte werd eerder opgespoord door de politie, maar bij het zien van de agenten nam hij de benen.

De man werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en ontkent ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met het 12-jarige meisje. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!