Man (33) aangehouden voor bedreiging van zijn 43-jarige partner

De 33-jarige L.D. is op maandag 29 augustus door de politie van het bureau Munder vanwege bedreiging van zijn partner aangehouden.

Een 43-jarige vrouw had op die dag aangifte tegen de man gedaan, met wie zij een liefdesrelatie van 2 jaar heeft. 

Volgens de vrouw kreeg zij vaak meningsverschillen met haar partner en op 29 augustus mondde zo’n meningsverschil uit in een heftige woordenwisseling. Daarbij bedreigde de verdachte de vrouw en haar dochtertje te zullen vermoorden. De aangeefster gaf de man te kennen de relatie te beëindigen. Aangezien L.D. zich daarmee niet kon verenigen, ging hij de werkplek van de vrouw.

De agenten kregen de melding van de bedreiging binnen en dat de verdachte vermoedelijk gewapend was. Zij gingen direct naar de locatie voor onderzoek, maar troffen de verdachte niet aan. De man, die buschauffeur is, was in die tussentijd naar de crèche gereden waar zijn dochtertje op dat moment was. Hij vroeg de verantwoordelijke van de crèche naar zijn dochtertje, maar die wees zijn verzoek af. Woedend verliet de verdachte de plek. 

De politie spoorde hem op en kon de verdachte nog diezelfde dag aanhouden. Bij zijn aanhouding had hij geen wapen bij zich, maar wel een scherp voorwerp, dat hangende het onderzoek in beslag is genomen.

De man werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is K.D. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!