Eendaagse Educatieve Kids Workshop

With Love Fruitdecoration verzorgt in samenwerking met verschillende vrouwelijke ondernemers een ‘educatieve kids workshop’ in de vakantie. Het gaat hierbij om een eendaagse workshop. De eerste kids workshop werd op 27 augustus gehouden.

Op 3, 10, 17 en 24 september zullen de volgende kids workshops worden gehouden. De workshop is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Na afloop van de workshops krijgen de kinderen een certificaat.

Angela Zorg-Landveld, CEO van With Love Fruitdecoration, zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat ze sinds het begin van haar onderneming, bezig is met het verzorgen van kids workshops. Echter had de Covid-pandemie een eind hieraan gemaakt. “In deze vakantie hebben we gemeend hiermee te starten, omdat de vraag groot is”, zegt Landveld. 

Wat houdt deze workshop in?

Hierop geeft zij aan, dat het om workshops gaat met verschillende thema’s waarbij de kinderen verschillende snacks, gerechten en dranken zelfstandig leren maken op een veilige wijze. De kinderen kunnen onder andere kiezen voor het maken van kokosbiesjes, oliebollen, kipburger, koude pasta salade, Italiaanse kip pasta of huzarensalade, in combinatie met mocktails of smoothies. Verder kunnen zij ook ervoor kiezen om Surinaamse stroop en ijsjes te leren maken. 

Doel van de workshop

“Ons doel is dat de kids in de vakantie zelf hun lekkers kunnen maken. Dit betekent minder uitgave voor de ouders en verzorgers. Ook is het de bedoeling om zo de kinderen op jonge leeftijd te stimuleren in ondernemerschap. Na de workshop krijgen ze nog één maand gratis begeleiding van ons”, aldus Landveld.

Registraties verlopen vlot

De CEO geeft verder in het gesprek aan, dat de registraties tot dusver vlot verlopen. De eerste dag was in een woord super geslaagd, stelt Landveld. “We hadden te doen met participanten die van de keuken houden. Ze waren leergierig. Een wil in de toekomst kok worden en de andere gaat door middel van bakdagen lekkers verkopen.”

SK

error: Kopiëren mag niet!