Twee verdachten van diefstal uit Fashionshop aan Zwartenhovenbrugstraat in de kraag gevat

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben in samenwerking met de Recherche van Paramaribo maandag 29 augustus, de twee verdachten G.P. (36) en de 39-jarige J.T. respectievelijk te Menkendam en op de kruising van de Waaldijk- en de Burenstraat te Paramaribo aangehouden.

Een eigenaar van een Fashionshop aan de Zwartenhovenbrugstraat had op donderdag 21 juli aangifte van diefstal gedaan bij de politie van het bureau Centrum. Volgens verklaring van de aangever waren door onbekenden weggenomen een jachtgeweer van het merk Remington, uit een kluis een onbekend geldbedrag en uit de kassa de dagopbrengst.

Na uitgewerkte informatie werden de veilig gestelde camerabeelden bekeken, waarbij de twee verdachten in beeld zijn gekomen. 

Bij de aanhouding van J.T. werden tijdens een onderzoek in de auto waarmee hij zich verplaatste, 130 gram marihuana, twee fijn wegers en verpakkingsmateriaal aangetroffen en inbeslaggenomen. De drugs, de fijn wegers en het verpakkingsmateriaal zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De beide verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De Recherche van Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!