Song Phirki Wali met zangers van muziekformatie Cocktail The Band en Passion

Song ‘Phirki Wali’ is recent gelanceerd met een videoclip. De song is inmiddels ook een hit op de populaire app TikTok. Sjakier Jabbar die bekend is om zijn platform Local Pokoes geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname.

De artiesten Ashley Esmee,  Marchiano van muziekformatie Passion, Basi en Sjakier Jabbar van Cocktail The Band zijn een samenwerking aangegaan voor deze muziekformatie. Na zanger Basi’s laatste release getiteld “Medina” is het even stil geweest. Maar achter de schermen is het team volop bezig geweest met muziek.

Zanger Basi is met 3 compagnons het label “Need  Nobody Music” gestart en zal zijn muziek vanaf nu onder z’n eigen label uitbrengen. Ook heeft hij zich aangesloten bij de Cocktail The Band en zal daardoor ook weer live op het podium te bewonderen zijn.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!