Paisa Phek, Tamasha Dekh Boottocht op de Mi Gudu in plaats van de Maratakka

Jivi Malhoe presenteert met trots na ruim drie jaar Paisa Phek, Tamasha Dekh boottocht. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de initiatiefnemer van de boottocht het volgende:

“Het wordt een boottocht op zondag 18 september,  op de prachtige Mi Gudu. Helaas is de Maratakka niet meer in tact, maar heeft de organisatie kunnen bewerkstelligen om toch een prachtig feest neer te zetten op een weliswaar iets kleinere boot, maar dat zal de pret niet bederven.”

“Tijdens deze boottocht zal het publiek live genieten van de muziekformatie Showtime en Dj Crazy Needle. De opstapplaats is achter het Assembleegebouw, bekend onder de naam Marine Trap. We stappen in vanaf 17:00 uur en vertrekken om stipt 18:00 uur. De boot zal weer aanmeren om maximaal 22:30 uur. Op de boot bent u van alle gemakken voorzien zoals een uitgebreide keuken, een volle bar, genoeg ijs en serveersters die u op uw wenken zullen bedienen. Tijdens deze spectaculaire boat ride zal Aniel’s Lighting zorgen voor een grandioze lichtshow op het water. Voor de veiligheid zijn er voldoende security mannen en lifeguards aanwezig. Uw veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.”

“Wilt u deel uitmaken van dit uniek evenement bel dan naar +597 8953658 en reserveer uw tafel vanaf vier personen met een drankenpakket. Om de drankenpakketten te bezichtigen check de Facebook-pagina: Anything International of het Instagram-account officialanythinginternational.”

“De organisatie wil benadrukken dat de volgende dag een nationale vrije dag is dus mogen alle remmen los en gaan we een onvergetelijke avond van maken samen met u. Een speciale dank gaat uit naar alle sponsoren”, aldus Jivi Malhoe

error: Kopiëren mag niet!