Arjun Rampal speelt hoofdrol in Nikita Roy and the Book of Darkness

Arjun Rampal heeft zich aangesloten bij de cast voor de aankomende film van Sonakshi Sinha, Nikita Roy And The Book Of Darkness. De thriller zal worden opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. De thriller wordt geregisseerd door Sonakshi’s broer Kussh Sinha. 

Over deelname aan de cast zei Arjun in een verklaring: “Het was een waar genoegen om een ​​cameo in deze film te doen, omdat het me herenigde met Paresh Rawal, die ik aanbid, Nicky-Vicky die ik als kinderen heb gezien en nu als producenten. Ik ben ook dol op de Sinha-familie en ik ben zo blij om te zien dat Kush het zo goed doet en Sonakshi in een totaal andere avatar. Nikita wordt een film om naar uit te kijken en ik wens het hele team er mijn beste wensen voor, want ik heb met veel plezier met ze gewerkt.”

Producer Nicky Bhagnani zei dat werken met Arjun Rampal een kinderdroom is die in vervulling gaat. “Toen Arjun Sir in 2001 voor Deewanapan aan het fotograferen was, lagen zowel Vicky als ik constant op de loer op de filmset, omdat het onze familieproductie was. We waren tieners die erg door hem werden geïnspireerd. We wilden net zo cool zijn als hij. Hij is niet veranderd ondanks het zien van succes en roem. Toen we onlangs op de set gingen, ontmoette hij ons met dezelfde warmte. Hij herinnerde zich de tijd dat ik op zijn set zat. Het is zo leuk om zoveel jaren later met hem samen te werken en het voelt alsof het leven rond is”, aldus Nicky.

De release van Nikita Roy en The Book of Darkness staat gepland voor het jaar  2023.

error: Kopiëren mag niet!