John Abraham – Shah Rukh Khan’s gevecht in Pathaan

De acteurs Shah Rukh Khan en John Abraham maken zich op voor het gevecht van het jaar in Pathaan. Blijkbaar zal de climax in Siddharth Anand’s Pathaan, een vuist-tot-vuist gevecht tussen Khan en Abraham zijn, het wordt een actiescène op het scherm waarin het publiek een shirtloze Shah Rukh op de camera zal zien.

John Abraham heeft een even belangrijke rol als Shah Rukh in Pathaan. Regisseur Siddharth Anand zegt: “John Abraham is de antagonist, schurk van Pathaan. Ik heb altijd geloofd in het feit, dat de projectie van de schurk net zo groot, zo niet groter, zou moeten zijn dan die van de held. Alleen als de schurk enorm is, kan de strijd tussen hen spectaculair zijn.”

Over de confrontatie tussen de twee sterren onthult Anand: “We hebben een buitengewone strijd als SRK het opneemt tegen John! We wilden John presenteren in een super strakke avatar.”

De regisseur zegt, dat de eerste blikken van de acteurs mensen plagen in de wereld van Pathaan. “De eerste looks van SRK, Deepika Padukone en John, vertegenwoordigen echt de zone waarin we het publiek de film willen laten zien. Mensen hebben nu net een voorproefje gekregen van de wereld van Pathaan. Dit is echt nog maar het topje van de ijsberg en ik kan je verzekeren dat niets je kan voorbereiden op het actiespektakel dat je tegemoet komt.”

error: Kopiëren mag niet!