Jehovah’s Getuigen hervatten huis tot huis bezoeken per 1 september

Jehovah’s Getuigen gaan vanaf 1 september hun bekende werk hervatten: prediken van huis tot huis. Vanwege de Covid-pandemie hadden Jehovah’s Getuigen hun van huis tot huis prediking voor zeker 30 maanden stilgelegd, om de spreiding van het Corona-virus te helpen in te dammen en op deze wijze begrip, liefde en achting te betonen voor de omgeving.

Gelijktijdig zal wereldwijd een speciale actie plaatsvinden om iedereen een gratis interactieve Bijbelcursus aan te bieden.

Wereldwijd hebben Jehovah’s Getuigen het afgelopen jaar iedere maand gemiddeld vijf miljoen Bijbelcursussen geleid en in Suriname volgen nu ruim 3.400 personen een gratis Bijbelcursus. De cursus laat op een praktische manier zien wat de Bijbel leert over verschillende onderwerpen, zoals hoe je gelukkig kunt zijn, waarom er zoveel ellende en verdriet in de wereld is en wat de Bijbel belooft voor de toekomst.

Deze interactieve Bijbelcursus met Jehovah’s Getuigen is geheel vrijblijvend. Het doel is om te laten zien wat de Bijbel leert. Het staat iedereen vrij om zelf zijn of haar persoonlijke overtuigingen en keuzes in het leven te bepalen. De Bijbel is het belangrijkste leerboek. Het materiaal van elke les is zo opgezet dat het in een uur besproken kan worden en kan desgewenst ook op afstand gevolgd worden.

Meer informatie hierover is te vinden op jw.org

error: Kopiëren mag niet!