Bromfietser (44) overlijdt na van achteren te zijn aangereden door busje – Bestuurder busje rijdt na aanrijding door

De 44-jarige bromfietser Mahenderkoemar Phoeli is donderdagavond 25 augustus van achteren door een autobusje op de Kwattaweg aangereden. De bestuurder van het busje reed na de aanrijding door en heeft het verkeersslachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten. Het slachtoffer is de volgende ochtend in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan zijn opgelopen verwondingen.

Na een telefonische melding van deze aanrijding gingen agenten van het politiebureau Kwatta naar de plek voor onderzoek. Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen. Het slachtoffer werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij in de de volgende ochtend overleed.

Het voorlopig politieonderzoek heeft uitgewezen, dat dat beide bestuurders over de Kwattaweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Vierde Rijweg en reden richting de Derde Rijweg. Ter hoogte van pand nummer 568 werd de bromfietser door het grijze autobusje van achteren aangereden. De bestuurder van dat busje reed vervolgens door en liet de bromfietser in hulpeloze toestand achter. 

De bestuurder van het busje heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Een ieder die informatie kan verschaffen die kan leiden tot de aanhouding van deze bestuurder, wordt gevraagd dat door te spelen aan het Command Center via het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of via de Verkeersunit van Regio Midden op het nummer 582050.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Phoeli na obductie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden, zo bericht de politie dinsdag 30 augustus.

error: Kopiëren mag niet!