Vijf in zwart geklede mannen door bewoners gestoord bij inbraakpoging

Rond vier uur maandagochtend 29 augustus kreeg de politie van De Nieuwe Grond een melding van een mogelijke woninginbraak in de Samboerastraat. Agenten van het politiebureau gingen meteen naar de locatie.

Bij de woning gearriveerd, verklaarde de bewoonster dat wakker was geschrokken door een harde knal aan de achterzijde van de woning. Ze maakte direct haar zoon ook wakker. Hij ging kijken en zag vijf in het zwart geklede mannen, waarvan in ieder geval drie waren gewapend waren met vuistvuurwapens. 

De vijf waren bezig een raam te forceren. Een klein deel van het dievenijzer was al losgerukt.

Toen de inbrekers door hadden, dat de bewoners wakker waren namen zij snel de benen, waardoor hun woninginbraak beperkt bleef tot een poging.

error: Kopiëren mag niet!