Inzittenden auto maken na aanrijding stennis met politie en tegenpartij

Na een aanrijding maandagochtend 29 augustus tussen twee voertuigen op de kruising van de Zwartehovenbrugstraat en de Anton De Komstraat in Paramaribo begonnen de veroorzaakster van de botsing en een inzittende stennis te schoppen tegen de tegenpartij en de ten tonele verschenen agenten.

De veroorzaakster van de aanrijding, die een grijze Toyota Allion bestuurde, kon geen rijbewijs en ook geen verzekeringsbewijs tonen. Zij en haar meerijder gingen vervolgens vreselijk tekeer met de tegenpartij en de politie. Zij weigerde haar persoonsgegevens te verstrekken. 

Op een gegeven moment gingen zomaar anderen er zich mee bemoeien waardoor de situatie onoverzichtelijk werd en de veroorzaakster van de aanrijding en stennisschopster kans zag weg te lopen. 

Vanwege de escalerende situatie werd via het Command Centre versterking ingeroepen, waarna agenten van het politiebureau Centrum assistentie kwamen verlenen. 

In het auto van de veroorzaakster werd een familieboekje aangetroffen, waaruit kon worden afgelezen wat de identiteit van de bestuurster was.

Haar auto werd in belang van het onderzoek in beslag genomen en afgevoerd naar een bergingsbedrijf. De andere auto werd naar het woonadres van de eigenaar gesleept. 

De politie zal geen moeite hebben om de stennis schoppende automobiliste op te sporen en aan te houden nu haar personalia bekend zijn.

error: Kopiëren mag niet!