PSG drop punten voor de eerste keer

Paris St Germain liet hun eerste punten van het Ligue 1-seizoen vallen, omdat ze zondag gedwongen werden van een achterstand te komen en 1-1 gelijkspel in eigen huis met Monaco.

Neymar’s 70e minuut penalty kwam na een VAR review en maakte het doelpunt van Kevin Volland in de 20e minuut ongedaan.

De kampioenen voeren het klassement aan met 10 punten uit vier wedstrijden. Ze staan ​​op gelijke hoogte met Olympique de Marseille en Racing Lens.

Nieuwe aanwinst Alexis Sanchez scoorde tweemaal toen Marseille eerder op zondag met 3-0 won in Nice, terwijl Lens zaterdag thuiswinnaar was van Stade Rennes.

Olympique Lyon scoorde een gelijkmaker in de 86e minuut via Moussa Dembele toen ze 1-1 gelijkspeelden in Stade Reims. Lyon staat vierde met zeven punten.

Montpellier brak een verloren punt van twee wedstrijden toen ze hun grootste Ligue 1-overwinning ooit behaalden door Stade Brest met 7-0 te verslaan, ondanks de afwezigheid van de geschorste aanvoerder Teji Savanier.

Faitout Maouassa, Sepe Elye Wahi en Wahbi Khazri scoorden binnen 11 minuten, terwijl Nicolas Cozza en Elye Wahi er binnen 20 minuten nog twee toevoegden voor Montpellier.

Nantes kwam van een doelpunt naar beneden om een ​​3-1 overwinning op Toulouse veilig te stellen. Evann Guessand, Mostafa Mohamed en Moses Simon scoorden voor Nantes. (Schrijven door Mark Gleeson in Kaapstad; redactie door Pritha Sarkar)