Harry Kane-doelen leiden Tottenham naar 2-0 overwinning op Nottingham Forest om ongeslagen start te behouden

Harry Kane scoorde zijn derde en vierde doelpunt van het seizoen toen hij Tottenham zondag naar een 2-0 overwinning op Nottingham Forest op City Ground leidde.

Kane gaf zijn ploeg al vroeg de leiding toen hij in de 5e minuut de linkerbenedenhoek van net buiten het strafschopgebied vond, voordat hij de wedstrijd in de slotfase afsloot om de ongeslagen seizoensstart van Tottenham voort te zetten.

Forest kreeg in de tweede helft een penalty tegen via een handsbal van verdediger Steve Cook, maar dit keer ontkende Henderson Kane en gaf de keeper opeenvolgende penalty’s thuis nadat hij Declan Rice van West Ham twee weken geleden ontkende.

Manager Antonio Conte zei dat hij tevreden was met het resultaat, maar herhaalde Kane door te zeggen dat zijn team meer kan doen.

Tottenham speelt woensdagavond tegen West Ham, omdat ze hun vorm willen voortzetten.