ROS-minister installeert besturen stichtingen Boskopu, RSA en SSFS

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft dinsdag 23 augustus de besturen van de stichtingen Boskopu, Regional Sport Academy (RSA) en Stichting School Federatie Suriname (SSFS) geïnstalleerd. 

“Als minister van ROS wil ik een dringend beroep op u doen als bestuur om goede nota te nemen van de statuten en zich op een uitzonderlijke wijze te kwijten van uw verantwoordelijkheid in het streven naar het halen van de gestelde doelen van de stichtingen”, aldus de woorden van de bewindsvrouwe tegen de pas geïnstalleerde bestuursleden. 

Het gezamenlijke doel van de verschillende besturen is om de stichtingen naar een hoger niveau te tillen. Daartoe zullen de stichtingen al haar ten dienste staande middelen inzetten om de doelen te halen.  

De voorzitter van het bestuur van Radio Boskopu is Naäma Leidsman met de leden Baldwin Ori, Fidesha Pinas-Djemesi, Neetan Andy, Erik Refos, Jowani Seedo en Aarti Sewraran. 

De Stichting School Federatie Suriname heeft als voorzitter Aniel Ghisaidoobe. De leden Vernon kersout, Jonathan Tobi, Jolaisa Molly, Wilma Afroedoe en Mashart Marelva. 

Het bestuur van de Regional Sport Academy (RSA) heeft als voorzitter Delano Landvreugd, ondervoorzitter Anthony Lucinda, de leden Steven Ishwardat, Biza Akiemboto, Fredericio Sardin, Angelo Vast, Bunitia Panka, Stanley Tilak en Yvonne Koempai. 

Minister Emanuël drukte de leden op het hart om niet als een enkeling te werk te gaan, maar zaken in collectief verband aan te pakken. “De leiding van het ministerie kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met de stichtingsbesturen.”

error: Kopiëren mag niet!