Royaldutch entertainment brengt πŸπ…π€πŒπŽπ”π’π‚π‘π– & 𝐓𝐇𝐄 π‘π˜πƒπ„π‘π™ en Sagar Malik voor optredens

Royaldutch entertainment staat gereed met haar show voor Paramaribo en Nickerie. Het wordt een show wordt met artiesten uit Nederland. 2FAMOUSCRW & THE RYDERZ en Sagar Malik zijn klaar om het publiek te entertainen. 

Na hun laatste optreden in Suriname heeft 2FAMOUSCRW & THE RYDERZ op meerdere vlakken transformaties ondergaan met als doel vernieuwend te zijn en te blijven. Zo volgt de band de transformatie van fysieke cd’s naar streaming. Alle recente singles zijn te vinden op Spotify.

Maar, niet alleen op digitaal gebied is de band β€˜volwassen’ geworden, ook binnen het vocale team hebben enkele veranderingen plaatsgevonden, waarbij vooral met bewondering wordt gekeken naar Queen Rani. Ook Damian, voormalig SPD’er van de band, verbaasde zijn manager met zijn zangkwaliteiten en scoort hit na hit. Nu staat hij samen met de rest zijn nummers te knallen.

De muziekformatie heeft een enorme transformatie ondergaan en dat was nodig vinden oprichter Ran D.’s Project en muzikaal brein King Selecta (Sanjay Autar). β€œMijn doel was met het oprichten van deze formatie om een nieuw en fris geluid te laten horen met nieuwe mensen in plaats van de namen die al jaren onze scene domineren’’, aldus Ran D. β€œDaarom ben ik ook zo blij, dat wij dit jaar zo’n strakke formatie hebben staan, waarvan ik weet dat zij onze fans gaan laten genieten.’’

Volgens Royaldutch Entertainment en Ran D.’s Project mogen muziekliefhebbersΒ  heel veel verwachten van deze tour.Β  β€œTijdens de optredens gaan wij alle recente hit nummers van ons performen, daarbij hebben wij veel gave mash-ups van oude liedjes. Voor onze fans hebben wij merchandise meegenomen en hebben we nog een leuke goodie als herinnering van onze shows. Op het podium hebben wij enkele exotische verrassingen, maar wij zijn ook erg blij dat Sagar Malik meekomt en gaat optreden.”

Hij zal zijn recente releases ten gehore brengen en samen met 2FAMOUSCRW & THE RYDERZ. De kaartverkoop voor de shows in Paramaribo, NIS, en Nickerie, NTC, gaat hard.

error: KopiΓ«ren mag niet!